Het RZ Tienen zoekt een pediater

Binnen ons groeiend en vernieuwend team van pediatrie zoeken wij een nieuwe kinderarts. Momenteel zijn we met 5 pediaters en 1 ASO. Onze kinderafdeling beschikt over 15 hospitalisatiebedden, 6 bedden voor daghospitalisatie en een N* afdeling. Je komt terecht in een hecht team dat streeft naar uitmuntende zorg dicht bij de patiënt. We werken nauw samen met een toegewijd verpleegkundig team en onze paramedici, o.a. kinesist, diëtist, orthopedagoog/ psycholoog en spelbegeleid(st)er. We doen dit in een fijne werksfeer met aandacht voor een goede werk-privé balans.

Profiel

  • Je hebt een erkenning in de Kindergeneeskunde, een subspecialisme is een pluspunt maar geen vereiste.
  • Je deelt een passie in de zorg voor kinderen en (kwetsbare) gezinnen.
  • Je werkt mee in een hecht en multidisciplinair team om de beste zorg en het welzijn van onze patiënten te garanderen en verdere groei van onze dienst te bewerkstelligen.
  • Je neemt initiatief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Ons aanbod

  • Een financieel gezond ziekenhuis met een nieuwbouwcampus in het vooruitzicht
  • Gemotiveerde, fantastische collega's
  • Een moderne setting en moderne apparatuur

Overtuigd?
Stuur je motivatiebrief en cv naar hoofdarts dr. Griet Vander Velpen (griet.vandervelpen@rztienen.be) en diensthoofd dr. Isabelle Waelkens (isabelle.waelkens@ rztienen.be) of per post: Kliniekstraat 45, 3300 Tienen

Meer informatie
Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met één van onze kinderartsen (voornaam.naam@rztienen.be): Isabelle Waelkens, Nicole Gielissen, Edith Gellens, Koen Norga en Elke Vandendriessche.

> Meer informatie via https://sollicitaties.rztienen.be
> Bekijk hier de vacature

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.